Élmények

Látnivalók

Kiválasztottuk kedvenc látnivalóinkat, kirándulási ötleteinket, amelyek könnyen elérhetőek a Pálos Resort-ból!

Részletes bemutatkozó anyagunk, programajánlónk itt tölthető le!

Túraútvonalak

Közvetlen környezetünk túraútvonalait mobiltelefonos turistatérképen is megismerheti, de szóban is szívesen ajánlunk útvonalat, és számos térségi prospektus, nyomtatott térkép is rendelkezésre áll, kérdezzen bennünket!

Néhány kiemelt közeli látnivaló

Festetics-kastély - Keszthely - 25 percre tőlünk 
Az ország leglátogatottabb kastélyába tett kirándulás egyúttal az utazás az időben. A gyönyörű könyvtártól a több kiállításig ez a barokk nevezetesség Keszthelyen olyan látnivalókat kínál, amelyek kitölthetik az egész napot. 
Térképen itt

Kis-Balaton - 20 percre tőlünk 
A Kis-Balaton egy gazdag természetvédelmi terület a Balaton nyugati szélén. Mocsaraiban változatos madárállomány található, tökéletes hely a kiránduláshoz békés környezetben.  Fedezze fel a kis-balatoni kerékpárutakat kölcsönözhető e-bikejainkkal!
Térképen itt


Szigligeti vár - 40 percre tőlünk 
A szigligeti vár a régió egyik legismertebb látványossága. Ez a 750 éves erődítmény sokrétű célpont, izgalmas kiállításokkal, szabadtéri koncertekkel és pazar kilátással. 
Térképen itt

Zalaszántó sztúpa - 30 percre tőlünk 
Templom, amely Buddha szellemét és bölcsességét, valamint békét, boldogságot és megvilágosodást szimbolizálja. A sztúpa látogatása ingyenes, és egyedülálló élmény. 
Térképen itt
 
Részletes bemutatkozó anyagunk, programajánlónk itt tölthető le!

Please publish modules in offcanvas position.